Wieënpassage 35, 5921GD Blerick. diana@crazy-about.nl

Speelgoedwinkel Venlo

Zoekt u een speelgoedwinkel in Venlo, dan bent u bij Crazy About aan het juiste adres. In ons assortiment vindt u namelijk ontzettend veel speelgoed. Zo vindt u in onze speelgoedwinkel in Venlo veel speelgoed voor baby’s, maar ook voor oudere kinderen. Wat denkt u bijvoorbeeld van lego, krijgt of knutselbenodigdheden? Kinderen raken maar niet uitgekeken in onze winkel, en hetzelfde geldt vaak voor hun ouders.

Het meest uiteenlopende speelgoed

In onze speelgoedwinkel in Venlo vindt u het meest uiteenlopende speelgoed. Voor de jongste kinderen hebben we babyspeelgoed. Daarnaast heeft u de keuze uit houten speelgoed, bijtspeelgoed, lego, puzzels en nog veel meer. Ook de magische speelboom is bijvoorbeeld een ontzettend leuk stuk speelgoed! En wat denkt u bijvoorbeeld van Sophie de giraf of hondje woof woof? Uw kinderen zullen zich urenlang vermaken met het speelgoed uit onze winkel!

Veel van het speelgoed dat u in onze speelgoedwinkel in Venlo kunt kopen is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook nog eens leerzaam. Lego wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruikt om kinderen te laten leren. Met het juiste speelgoed kunnen uw kinderen al spelend nieuwe dingen leren.

Meer dan een speelgoedwinkel in Venlo

Crazy About kunt u als een speelgoedwinkel in Venlo omschrijven, maar we zijn meer dan alleen dat. Naast speelgoed kunt u namelijk ook Bess kinderkleding in onze winkel kopen. Daarnaast bieden wij ook verschillende artikelen aan voor volwassenen. Wat denkt u bijvoorbeeld van de kinderboeken en woonaccessoires die u bij ons kunt kopen? Zo bieden wij onder andere kunstplanten, kussens en plaids aan. Wist u dat u bij ons zelfs heerlijke bonbons kunt kopen?

Bezoekt u onze fysieke speelgoedwinkel in Venlo of bestelt u online?

Voor speelgoed kunt u terecht in onze fysieke speelgoedwinkel in Venlo, maar daarnaast hebben wij ook een webshop. Indien u even geen zin heeft om de deur uit te gaan of niet in de buurt van onze winkel woont, kunt u bij ons dus ook speelgoed bestellen. Wij zorgen er dan voor dat u de gewenste artikelen zo snel mogelijk in huis heeft.

Heeft u vragen over onze speelgoedwinkel in Venlo of wilt u meer weten over de Crazy Webshop? Neemt u dan gerust contact met ons op. Komt u langs onze fysieke locatie, dan zullen we u altijd vriendelijk verwelkomen. We helpen u ook graag bij het vinden van het juiste speelgoed voor uw kind indien u advies nodig heeft.

Speelgoedwinkel Venlo