Wieënpassage 35, 5921GD Blerick. diana@crazy-about.nl

Bess kinderkleding

Bess kinderkleding is een fantastisch kledingmerk dat gespecialiseerd is in kleding voor baby’s. Wellicht heeft u al eens van dit merk gehoord, maar weet u ook waarvoor Bess staat? Bess is een afkorting voor Burp, Eat, Shit and Sleep. Als ouder weet u direct dat dit een samenvatting is van de dagelijkse bezigheden van een baby. Bess kinderkleding is, zoals de naam u inmiddels doet verwachten, een merk dat soms best een beetje ondeugend kan zijn. Anderzijds is de kinderkleding van dit merk ook gewoon ontzettend schattig! Bij Crazy About zijn we groot fan van dit merk, en dat merkt u terug aan ons assortiment. Wij bieden namelijk veel kleding van dit merk aan.

Bess kinderkleding is leuk, maar ook comfortabel

In onze speelgoedwinkel in Venlo vindt u het meest uiteenlopende speelgoed. Voor de jongste kinderen hebben we babyspeelgoed. Daarnaast heeft u de keuze uit houten speelgoed, bijtspeelgoed, lego, puzzels en nog veel meer. Ook de magische speelboom is bijvoorbeeld een ontzettend leuk stuk speelgoed! En wat denkt u bijvoorbeeld van Sophie de giraf of hondje woof woof? Uw kinderen zullen zich urenlang vermaken met het speelgoed uit onze winkel!

Veel van het speelgoed dat u in onze speelgoedwinkel in Venlo kunt kopen is niet alleen leuk voor de kinderen, maar ook nog eens leerzaam. Lego wordt bijvoorbeeld ook vaak gebruikt om kinderen te laten leren. Met het juiste speelgoed kunnen uw kinderen al spelend nieuwe dingen leren.

Naast Bess kinderkleding bieden wij kleding van nog veel meer leuke merken aan!

Merkt u als ouder dat het moeilijk is om leuke kinderkleding te vinden die ook betaalbaar is? Daar kunnen wij ons bij Crazy About zeker in vinden. Wij hebben echter erg ons best gedaan om een indrukwekkende collectie kinderkleding voor u samen te stellen, en in onze ogen is dat zeker gelukt. Naast Bess kinderkleding, bieden wij ook kinderkleding van diverse andere merken aan. En die kleding is al net zo mooi en comfortabel als de kleertjes van Bess dat zijn!

Wij bieden ook speelgoed aan!

Bent u aan het shoppen voor uw kindje, neem dan ook zeker de tijd om eens onze speelgoedcollectie te bekijken. Ook onze collectie speelgoed is zeker indrukwekkend te noemen. Sterker nog, wij staan ook wel bekend als speelgoedwinkel in Venlo. Wij bieden speelgoed aan voor jonge kinderen, maar voor de iets oudere kinderen kunt u bijvoorbeeld ook lego bij ons kopen. U kunt onze productie zowel online als in onze fysieke winkel bestellen. Voor welke optie u ook kiest, bij ons kunt u altijd zeker zijn van een uitstekende service.

Bess kinderkleding